Hotel Canvas - Coach Team

Dennis Oemar Said

Hotel Canvas Coach

Als Hotel Canvas Coach onderscheidt Dennis zich door zijn pragmatische aanpak en strategisch inzicht.

Hij is gespecialiseerd in marktonderzoeken en haalbaarheidsanalyses van businessmodellen voor horecabedrijven.

Met zijn ruime ervaring in internationale horeca en horecamanagement weet hij succesvolle concepten neer te zetten met een rendement van minimaal 10%.

Rick Peters

Horeca & Hospitality Expert

“Binnen de perken zijn de mogelijkheden even onbeperkt als daarbuiten” Jarenlange ervaring in de vaderlandse foodservice bij een van der grootste spelers van Nederland heeft een schat aan ervaring, kennis en inzichten opgeleverd.

Graag deel ik deze met u en uw medewerkers en kijken we mét elkaar waar de kansen en mogelijkheden liggen. Samen maken we de juiste keuzes voor uw hotel!

Pieter Jan Huizinga

Hotel Canvas Coach

Gastbeleving en gasttevredenheid staan bij mij altijd centraal. Om je te kunnen onderscheiden en een verblijf voor alle segmenten aantrekkelijk te maken moet de gast altijd voorop gesteld worden.

Daarnaast liggen er nog genoeg kansen op de zakelijke markt, maar hoe zorg je er nou voor om deze kansen om te zetten in business? Deze combinatie is waar het om draait waar ik altijd met volle overtuiging aan gewerkt heb. Deze ervaringen wil ik vol enthousiasme overbrengen door middel van presentaties, sales en hospitality trainingen en persoonlijke begeleiding en ondersteuning.

Xiomara Margie Overman

Hotel Canvas Coach Curacao

Xiomara Margie Overman Hotel Canvas Coach Curacao

Xiomara is heel gedreven in het Innoveren en vindt het heel fijn Bedrijven in the Hospitality Sector te begeleiden bij het Innoveren.

De processen en procedures zijn ook deel van een Internationale Campagne waarbij zij graag helpt in het Innoveren bij Hotels en Bedrijven in de Toeristische Sector

Alex van Gastel

Hospitality Expert

Een gepassioneerde hotelier hou ik van mensen en hun verhalen!

Ik geloof dat een organisatie van elke concurrent kan winnen als je de ‘macht aan je mensen’ geeft; een geweldige cultuur creëren waarin alle collega’s het gevoel krijgen er echt bij te horen en waarin ze in staat worden gesteld om te handelen, zonder al te veel grenzen.

Jerome van Zeijl

Hotel Canvas Coach

Jerome van Zeijl - Hotel Canvas Coach

Sinds 2013 ben ik zelfstandig werkzaam als professioneel coach. Mijn reden van bestaan is zoveel mogelijk ondernemers in een optimale balans brengen. Zowel op privé vlak als zakelijk én de wisselwerking tussen deze twee.

Een belangrijke factor daarin is het bedrijf in goede banen te doen groeien. Mijn taak is om zoveel mogelijk bewustwording te creëren over wat ervoor nodig is om dit gedegen aan te pakken. En vervolgens heel doelbewust en planmatig aan de slag te kunnen gaan.

Annie Gruisen

Hotel Coach/Adviseur

Ruim 23 jaar in dienst geweest van de Koln Dusseldorfer Deutsche Rheinschiffahrt waarvan de laatste 10 jaar als General Manager Nederland. 13 jaar directeur bij Spido Rotterdam.

Binnen de horeca meerdere opdrachten mogen doen o.a. bij de Nederlandse Hotel Maatschappij (Berghotel, De Amelander Kaap, Hotel Bad Boekelo, Buitensocieteit Zwolle en De Eenhoorn). Op dit moment coach / adviseur bij o.a. Hotel Amerika en Hotel Belvedere.

David Wielandt

Management Consultant

Mijn drive haal ik uit het ondersteunen van organisaties om beter te worden in wat ze doen. Ik ben een persoon met een passie voor service en bedrijfsvoering die verbetering, verandering en innovatie omarmt.

Door mijn drive en mijn passies te combineren, help ik bedrijven om de verwachtingen van de nieuwe generatie, zowel medewerkers als klanten, te overtreffen.

Anasha van Tooren

Hotel Canvas Coach

Anasha van Tooren Hotel Canvas Coach

Door de jaren heen heb ik in veel ‘keukens’ kunnen kijken en bedrijven op allerlei vlakken mogen assisteren en coachen. Mijn kennis en ervaring in verschillende branches geven mij een uniek talent, ik zie kansen en mogelijkheden die aan anderen voorbij gaan en leg de connectie.

Jouw passie voor jouw bedrijf en mijn ervaring in hospitality op zowel operationeel- als HR- gebied geeft ons samen de mogelijkheid jou en jouw business volledig in kaart te brengen. Samen brengen wij het beste naar boven, waarmee jij stappen kunt zetten.

Norbert Verheijden

Hotel Canvas Coach

Als Hotel Canvas Coach ligt mijn onderscheidend vermogen in mijn jaren lange ervaring in de Food en Hospitality branch waarin gast en product centraal staan.
Het constant meebewegen met de markt en kansen zoeken en niet afwachten, dat stapje voor zijn maakt het verschil !

Het Hotel Canvas is dat stapje voor!

Dave van Klingeren

Hotel Canvas Coach

Als director consultant van BNI draait het om het verbinden van zakelijke contacten. Door actief te luisteren en mensen samen te brengen probeert Dave hiermee ondernemers in de horeca te helpen. Hij gelooft dat je samen meer kunt bereiken als je kennis met elkaar deelt, enthousiasme uitstraalt, de dialoog aangaat en focus op resultaat hebt.

Richard van Nieuwkuyk

Hospitality Expert

Richard van Nieuwkuyk - Hotel Canvas Coach

Richard is letterlijk geboren in het horecavak. Na zijn studie aan de Hogere Hotelschool heeft hij kennis en ervaring opgebouwd in operationeel en algemeen management en in conceptontwikkeling voor o.a. NS Retail, La Place en Horeca Maatwerk (KHN). Richard begeleidt en coacht nu als interim manager, ondernemers op het gebied van bedrijfsvoering, persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Ook geeft hij training op gebied van o.a. voedselveiligheid.

Richard is gedreven, enthousiast, pragmatisch, integer, opbouwend kritisch

Meryl Telgt

Hotel Canvas Coach Suriname

Meryl Telgt Hotel Canvas Coach Surinam

Met tientallen jaren management ervaring in de dienstverlening op verschillende gebieden is de basis aanwezig om op diverse gebieden bedrijven te kunnen adviseren.

Het adviseren van kleine bedrijven op het gebied van dienstverlening, social media en online marketing wordt daarnaast periodiek uitgevoerd.

Er zijn mogelijkheden en kansen en het benutten hiervan kunnen wij samen met elkaar aanpakken om uw bedrijf tot grotere hoogten te brengen.

Leo Fransen

Hotel Canvas Coach

“De kunst van kijken, luisteren, vragen, analyseren, spreken en realiseren”.
Mensen aan het denken zetten, doelen stellen, zelf bepalen waar je uitkomt en hoe je dit bereikt, zijn voor mij kernwaarden. Ik werk vanuit de ratio met gebruikmaking van het gevoel.

Ik heb een passie voor het ondernemerschap, waarbij het concreet vooruit helpen van mens en organisatie centraal staat en complexe (strategische en/of investerings) vraagstukken tot eenvoud teruggebracht worden om te komen tot de gewenste situatie en organisatie.

Erik Broekhuijsen

Oprichter Hotel Canvas

Na jaren lang marketing en online concepten te hebben ontwikkeld voor o.a. TV weten we ondertussen dat je met een beetje herrie al een heel eind kan komen.

Als professioneel plannenmaker kom ik bij veel bedrijven over de vloer. Soms als coach, soms als business mentor bij ondernemers om ze een zetje in de goede richting te geven.

En als interim bedrijvendokter probeer ik een hotel weer gezond te maken.

Samen met een ervaren Hotel Canvas Coach onderzoek je jouw kansen
om meer en betere buitenlandse gasten aan te trekken.


Het Hotel Canvas maakt je bewust van alles wat er nodig is ter
voorbereiding op je internationale hospitality- & toerismeplan.

 • 20 uur Coaching
 • Online LMS
 • Rapportage
 • Hotel Canvas ®
 • 1-op-1 Advies
 • Erkende SIB Coach

Investering

€ 0.00

Advieskosten€ 2.500
Btw 21% 525
Totaal incl. btw€ 3.025
Betaald via subsidie           –  2.500
Nog te betalen€ 525

De € 525 btw betaal je ons en die krijg je weer terug
via de btw-aangifte. Per saldo betaal je dus € 0,00

 • Ochtend of middag
 • Train je hele hotelteam
 • Int. Sales & Marketing
 • Hotel Canvas ®
 • Nieuwe Inzichten
 • Hotel Coach & Adviseur

Investering*

€695,00

Advieskosten€ 695,00
Btw 21%145.95
Totaal incl. btw     € 840.95
  
  

De € 695,00 is exclusief 21% BTW.
Maximaal 4 deelnemers per workshop.